News Flash:

Windows 8 va fi gratuit pentru toti utilizatorii?

4 Martie 2014
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
Noul sistem de operare creat de Microsoft are o mare problema. El este foarte nepopular printre utilizatori, iar Microsoft ar putea indrepta acest lucru prin gestul de a-l oferi gratuit.

Variantele Windows 8 si Windows 8.1 ar putea sa ajunga fara niciun cost la utilizatorii care sunt dispusi sa le foloseasca, scrie Fox News. Conform unei companii specializate in astfel de analize, Net Marketshare, aceste programe de operare au reusit sa ia din piata de profil doar un procent de 10,5%.

De exemplu, programul de operare Windows XP, creat tot de Microsoft, are un procent de 29,3%, iar Windows 7, de 47,46%. Pentru a schimba aceasta situatie neplacuta, Microsoft intentioneaza sa ia unele masuri urgente.

Compania nu va mai oferi actualizari pentru programul Windows XP in aproximativ o luna de zile. O alta masura drastica ce poate fi luata este aceea de a oferi noul sistem de operare fara niciun cost.

Problemele de popularitate pe care le inregistreaza Windows 8 sunt determinate de mai multi factori. Programul Chrome, creat de Google, este tot mai folosit, in special datorita laptopurilor speciale create de aceasta companie, ele avand preinstalat Chrome.

Costul mic al acestor dispozitive este cel care le impune pe piata. In plus, compania Apple ofera gratuit programul de operare Mac OS X Mavericks pentru majoritatea utilizatorilor.

windows 8 windows xp windows 7 actualizari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018501 (s)