News Flash:

Utilizatorii Facebook dau in total 3,2 miliarde like-uri si comentarii zilnic

25 Aprilie 2012
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
Unul din formularele depuse de Facebook la Sec, agentia care supravegheaza piata de capital in SUA, releva ca reteaua de socializare a continuat sa creasca in ultima perioada, ajungand la 901 milioane de utilizatori activi lunar pe toate continentele, care dau in total 3,2 miliarde de like-uri si comentarii zilnic.

Alte date prezentate de Facebook in document indica faptul ca utilizatorii adauga 300 de milioane de poze noi pe zi si au format in total 125 miliarde prietenii.

In datele prezentate pentru oferta publica initiala, publicate la 1 februarie, Facebook arata ca are 845 milioane utilizatori activi lunar si o activitate zilnica de 2,7 miliarde de comentarii si like-uri, 250 milioane de poze noi si un total de 100 miliarde prietenii.

O harta inclusa in document arata ca reteaua acopera acum o mare parte din lume, mai putin China si Rusia si Africa.

Facebook isi expune strategia, care implica "dezvoltarea comunitatii globale de utilizatori, inclusiv in Brazilia, Germania, India, Japonia, Rusia si Coreea de Sud. Desi are interdictie in China, compania include si aceasta tara in planurile sale de dezvoltare, dar o aseaza la un capitol cu un grad mai mare de incertitudine. Alte tari care au interzis accesul retelei de socializare includ Iran, Coreea de Nord si Siria.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

facebook sec poze comentarii like-uri strategia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014101 (s)