News Flash:

Un tabloid controversat din Marea Britanie ia in considerare cumpararea Yahoo

12 Aprilie 2016
358 Vizualizari | 0 Comentarii
Mai multe companii sunt interesate de cumpararea Yahoo.

Firma mama a tabloidului britanic Daily Mail poarta discutii cu mai multe fonduri de investitii in vederea lansarii unei oferte de preluare a gigantului american din domeniul Internetului Yahoo!, scriu cei de la Wall Street Journal.

Conform acestor informatii, Daily Mail & General Trust se adauga unui liste lungi de companii interesate de preluarea Yahoo!, lista pe care se mai afla nume precum Verizon Communications Inc. si Google.

Potrivit WSJ, posibila oferta a Daily Mail & General Trust ar putea lua doua forme. In conformitate cu primul scenariu, un fond de investitii partener ar prelua operatiunile de baza ale Yahoo din domeniul Internetului in timp ce Daily Mail ar prelua activele din domeniul stirilor si media. Conform celui de-al doilea scenariu, un fond de investitii ar prelua operatiunile de baza ale Yahoo si ar uni activele de media si stiri cu operatiunile online ale Daily Mail. Unitatile fuzionate ar crea o noua companie care va fi condusa de Daily Mail, iar fondul de investitii ar prelua o participatie la firma mama a Daily Mail.

Un purtator de cuvant de la Daily Mail a declarat ca se poarta discutii cu mai multe parti cu privire la o posibila oferta, precizand insa ca discutiile sunt deocamdata intr-un stadiu preliminar si ca nu exista nicio certitudine ca o tranzactie se va incheia.

Yahoo! a anuntat la inceputul lunii februarie ca are intentia de a analiza mai multe "alternative strategice" pentru operatiunile sale de baza din domeniul Internetului si de asemenea sa-si reduca efectivele cu 15%. Grupul american a fixat data de 18 aprilie drept termen limita pentru depunerea de oferte preliminare. Posibilii cumparatori trebuie sa-si prezinte ofertele, inclusiv care activele pe care spera sa le preia si la ce pret. De asemenea, Yahoo a cerut posibililor ofertanti sa prezinte detalii cu privire la modul in care vor finanta achizitia, precum si aprobarile pe care vor trebui sa le indeplineasca in acest scop.

daily mail fonduri investitii yahoo oferte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 28 queries | Mysql time :0.015503 (s)