Un roman a postat poze cu huse testate deja in fabrica pentru telefoanele Galaxy S7 si S7 Plus! Daca imaginile sunt reale, atunci noile smartphone-uri de la Samsung vor fi destul de asemanatoare cu cele de acum. 

Pozele cu husele primite la redactie se inscriu in linia zvonurilor aparute in ultima perioada, care spuneau ca urmatoarele modele ale companiei din Coreea de Sud vor suferi doar imbunatatiri mici pe partea de design.

Despre viitoarele smartphone-uri de la Samsung, Galaxy S7 si S7 Plus, se spune ca vor aparea pe la jumatatea lunii martie. Tot la bursa zvonurilor se zice ca una dintre functiile noi ale smartphone-urilor este acel 3D Touch pe care il stim de la iPhone 6S si 6S Plus. Cu alte cuvinte, ecranul va reactiona diferit, in functie de forta cu care il apasam. 

Cel mai probabil, cele doua smartphone-uri de la Samsung vor avea si USB Tip C, care asigura o incarcare rapida, in 30 de minute, pentru o zi intreaga de lucru. Vom mai gasit si slot pentru microSD, insa doar pe Galaxy S7.

Un upgrade va primi si camera foto, care ar trebui sa faca poze mai bune in conditii de iluminare slaba.