Business Insider / Dezvoltatorul Hazma Sood, cel care a mai postat informatii corecte despre update-urile iOS din trecut, a evidentatia un lucru foarte interesant in ceea ce priveste iOS 9.

Sood a depistat cateva coduri ce sugereaza noile functii care pot veni cu camera frontala a urmatorului iPhone, inclusiv posibilitatea de a inregistra clipuri 1080p, de a filmat clipuri slow-motion la 240 frame-uri pe secunda, sa creezi panorame si un nou blitz.

Acest lucru ar reprezenta un pas mare inainte pentru camera Facetime a iPhone-ului - cea de la iPhone 6 si iPhone 6 Plus putea filma numai la 720p si nu avea suport pentru slow-motion sau poze panoramice. De asemenea, nu avea nici blitz pentru camera frontala.

Nu mai avem mult de asteptat pana cand va fi lansat urmatorul iPhone, fie ca acesta se va numi iPhone 6s sau iPhone 7. Insa toate lucrurile indica spre schimbari majore in ceea ce priveste camera telefonului, cea principala urmand sa fie cel mai probabil de 12MP. John Gruber de la Daring Fireball spunea ca urmatorul iPhone va avea "cel mai mare salt al camerei de pana acum".