News Flash:

Trials by Fire, expansion pack nou pentru Might & Magic Heroes VII

29 Aprilie 2016
1238 Vizualizari | 0 Comentarii
Ubisoft a anuntat expansion pack-ul Trial By Fire pentru Might & Magic Heroes VII. In acest add-on, jucatorii vor primi acces la noua factiune Fortress, in incercarea de a schimba destinul rasei Dwarfilor.

Trial by Fire va oferi doua noi campanii, a caror actiunea va avea loc la cinci ani dupa evenimentele din Might & Magic Heroes VII, cand proaspat incoronatul imparat Ivan Griffin primeste vesti despre grupurile de Dwarfi razboinici care ii ameninta granitele. In incercarea de a preveni un razboi in toata regula, Vilma, conducatoarea dwarfilor din Sudgerd, soseste la curtea imparatului in calitate de ambasador. Povestile acesteia despre cele mai intunecate momente ale istoriei dwarfilor pot avea darul de a salva ambele popoare din acest confict.

Pe langa legendarii eroi Dwarfi, Trial by Fire va aduce in prim plan o serie de creaturi precum Fire Giants, Valkyrie si temutii Dragoni Rosii. De asemenea, in afara noilor campanii, Trial by Fire va oferi sase harti noi pentru modul de joc Skirmish, doua harti suplimentare de tip Scenario (scrise de Terry B. Ray, scenaristul jocului Heroes of Might & Magic IV), precum si noi artifacte, abilitati si achievement-uri.

Trial by Fire va fi disponibil in format digital pentru PC incepand cu 2 iunie 2016, fie sub forma de add-on pentru Might & Magic Heroes VII, fie ca produs de sine statator.

ubisoft fortress campanii ivan griffin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018194 (s)