News Flash:

Top 10 cele mai vizitate site-uri din Republica Moldova

13 Septembrie 2012
2124 Vizualizari | 0 Comentarii
Penetrarea internetului pe piata moldoveneasca este de 50,5%. In structura pe sexe, se observa o predominare a barbatilor, cu o distanta de 7,5% intre utilizatori barbati si femei (raport 53,75% - 46,25%). Totusi, utilizatorii femei depasesc utilizatorii barbati cu mult daca se ia in considerare numarul mediu de vizualizari ale paginii si durata medie petrecuta.

In plus, asa cum o dovedesc rezultatele gemiusAudience, utilizatorii de internet moldoveni sunt persoane tinere, cei cu varste mai mici de 39 de ani reprezinta peste doua treimi din populatia online.

Procentul cel mai mare din populatia totala este cel al grupului cu varste intre 20-29 ani - totalizand peste 37%. Totusi, trebuie remarcat faptul ca numarul de utilizatori cu varste mai mari de 50 ani ramane la un nivel impresionant, adica aproape 15%. Peste jumatate din intreaga populatie online provine din municipiul Chisnau.

Peste o treime din populatia totala a utilizatorilor de internet moldoveni reprezinta persoane cu studii superioare (licenta, master) sau MBA/doctorat, in timp ce cei cu educatie medie sau inferioara (inclusiv vocationala) reprezinta aproape jumatate din intregul grup de utilizatori de internet (48,4%).

CELE MAI VIZITATE SITE-URI DIN REPUBLICA MOLDOVA

1. odnoklassniki.ru (retea de socializare ruseasca)
2. mail.ru (portal)
3. 999.md (anunturi)
4. protv.md (stiri)
5. point.md (stiri)
6. publika.md (stiri)
7. play.md (continut video)
8. kp.md (stiri)
9. totul.md (stiri)
10. unimedia.md (stiri)

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


piata moldoveneasca sexe predominare durata medie gemiusaudience
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1703 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017764 (s)