Prima camea video 4K cu stabilizare Balanced Optical SteadyShot™

• Sony FDR-AXP33 - cu aproximativ 30% mai mic si cu 20% mai usor decat modelele actuale de camere video 4K
• inregistrare 4K la o rata de 100Mbps pentru imagini 4K incredibile
• Caracteristici profesionale pentru mai multa flexibilitate in filmare
• Redarea imaginilor 4K direct pe televizorul Full HD cu Super-sampled Full HD si Trimming Playback
• Doua camere HD cu stabilizare SteadyShot si inregistrare in format XAVC S pentru imagini fluide de calitate
• Posibilitati creative cu Highlight Movie Maker, Live Streaming si Multi Camera Control
• Proiector incorporat (FDR-AXP33) cu luminozitate ridicata, de 50 de lumeni

Noile modele de camere video Sony Handycam te impresioneaza prin imagini vibrante, pline de culoare si detalii, la rezolutie 4K.Surprinzi toate detaliile cu Sony Handycam® 4K

Varful de gama in 2015 este modelul Sony Handycam FDR-AXP33, care aduce un plus de realism 4K pasionatilor de imagine.

Pe masura ce vanzarile globale de televizoare 4K Ultra HD avanseaza, consumatorii devin mai interesati de inregistrarea propriului continut la rezolutie 4K. Astfel, noile camere video Sony iti permit sa pastrezi uimitoarele detalii ale intalnirilor cu familia sau ale vacantelor extraordinare la rezolutie 4K.

Noul model FDR-AXP33 este cu aproximativ 30% mai mic si cu 20% mai usor decat predecesorul sau, FDR-AX100, fiind astfel si mai atractiv pentru utilizatorii care isi doresc o camera usor de utilizat, insa cu performante spectaculoase. FDR-AXP33 este prima camera video 4K Sony care dispune de un sistem de stabilizare Balanced Optical SteadyShot (B.O.SS) ce asigura inregistrari 4K fluide, estompand tremurul mainii, fie ca filmezi imagini intr-un plan departat si actionezi butonul de zoom, fie intr-unul apropiat.

La fel ca si celelalte modele de camere video 4K lansate anul acesta, noua FDR-AXP33 inregistreaza in format XAVC S, care este usor de stocat si de editat. Videografii pot inregistra la un bit rate ridicat de 100Mbps . Cu o cantitate de informatii mai mare pe fiecare cadru, inregistrarile 4K sunt clare si realiste - chiar si atunci cand subiectii sunt in miscare.

Expertiza Sony in domeniul imaginii si in cinematografie se face resimtita in noua serie de camere video Handycam. Modelul FDR-AXP33 dispune de un inel si de un buton manuale carora le pot fi atribuite functii precum zoom, focus si expunere. Totodata, acest model dispune si de o patina universala compatibila ISO care poate fi utilizata cu mai multe accesorii ce sporesc oportunitatile creative pentru videografi.

Chiar si in zilele foarte insorite, compozitia scenelor este usor de realizat datorita vizorului electronic imbunatatit (EVF), care arata de trei ori mai multe detalii decat cele disponibile pe modelele anterioare . Ecranul LCD luminos de 3 inci de tip Wide Extra Fine cu tehnologie WhiteMagic™ iti ofera detalii subtile si tonuri de culoare, indiferent de mediul in care filmezi, in interiorul unei incaperi sau afara, in lumina puternica, astfel ca ai acces permanent la imaginile inregistrate pentru a putea ajusta in orice moment setarile camerei.

Odata ce ai incheiat inregistrarea, conecteaza camera la televizorul 4K prin cablul HDMI disponibil in pachet, pentru a revedea imaginile impresionante si realiste. Te poti bucura de imaginile surprinzatoare chiar si pe un televizor Full HD, datorita tehnologiei de redare Super-Sampled Full HD, care aduce inregistrarea 4K la parametri optimi pentru rezolutia Full HD.

Mai multe modalitati de a inregistra si impartasi amintirile
Noua linie Sony de camere video Full-HD vine cu o serie de imbunatatiri care te ajuta sa te bucuri de fiecare moment. Trei modele noi – HDR-PJ620, PJ410 si CX450 – ofera inregistrari HD incantatoare si tehnologii de stabilizare optica.

O caracteristica standard pentru toate modelele Handycam, Highlight Movie Maker iti permite sa realizezi filme scurte cu efecte de tranzitie si muzica de fundal, chiar daca nu ai cunostinte de editare video. Camera alege cele mai bune imagini si compune filmul pe care il poti incarca cu usurinta pe platforme online ca Facebook sau YouTube. Toate imaginile sunt inregistrate in format MP4, fiind astfel usor de distribuit online.

Disponibila pe cele mai multe dintre noile camere Sony, functia Multi Camera Control iti ofera o gama variata de optiuni creative prin accesul simultan la mai multe camere compatibile . Astfel, poti opri sau porni inregistrarea, poti apropia imaginile indepartate folosind zoom-ul, poti fotografia cu mai multe camere in acelasi timp. in cazul in care esti utilizator de Action Cam sau de camere de tip obiectiv Sony, poti controla pana la cinci dispozitive simultan.

Prin utilizarea dispozitivului VCT-CSM1 , poti adauga o a doua camera pe Handycam-ul Sony, pentru a te bucura de abordari diferite ale aceleiasi imagini.

Este usor sa combini imaginile inregistrate de fiecare camera pentru a realiza un film dinamic cu aplicatia PlayMemories Home.

Functia de Live Streaming disponibila pe noile modele iti permite sa transmiti live imagini HD si sunet de la Handycam prin accesul la o retea wireless.

inregistrarea in format XAVC S la un bit-rate de 50Mbps si un sistem avansat de stabilizare optica – Balanced Optical SteadyShot sau Optical SteadyShot cu mod Intelligent Active – sunt caracteristici standard ale noilor modele Sony Handycam lansate in 2015. Cu un unghi de cuprindere mare, de 26,8mm, camerele pot fi utilizate pentru inregistrarea celor mai frumoase momente din vacanta, de la reuniuni de familie sau din viata de zi cu zi.

Noile camere video Sony Handycam 4K si Full HD sunt disponibile pentru precomanda si vor fi pe rafturile magazinelor din Europa incepand cu luna februarie a acestui an.

Actualizare de firware pentru FDR-AX100
Camera video Sony FDR-AX100 va fi de asemenea compatibila cu codec-ul XAVC S 4K la un bitrate de 100 Mbps dupa actualizarea de firmware programata pentru luna martie a acestui an.

 

Sony lanseaza noua serie de Blu-ray Disc™ Playere
Design nou, streaming de continut, conexiune Wi-Fi imbunatatita, utilizare mai intuitiva

• Acces la o serie variata de servicii de video online
• Streaming online fluid si stabil datorita functiei avansate Wi-Fi
• Acces usor la continut si servicii prin noua interfata ce poate fi personalizata
• Design minimalist si cea mai rapida pornire
• Transpunerea continutului din telefon, direct pe ecranul televizorului prin functia Screen Mirroring

Te bucuri de divertisment de calitate si de o gama variata de servicii video online cu noile Blu-ray Disc™ Playere Sony. Inspirat din forme geometrice ce completeaza televizorul, designul acestora le fac potrivite in orice tip de spatiu.

Te bucuri de o gama extinsa de servicii de streaming online, ca YouTube, Euro News, BBC iPlayer, Berlin Philharmonic. Calitatea redarii continutului video online a fost imbunatatita prin utilizarea celei mai noi tehnologii Multi Input Multi Output (MIMO), care asigura o conexiune fluida si stabila, fara interferente, oriunde in casa.

in modul Super Quick Start, pornirea noilor Blu-ray Disc™ Playere Sony dureaza mai putin de o secunda, pentru ca incarcarea continutului de pe disc sau a continutului online este mai rapida. Noua interfata afiseaza in cel mai intuitiv mod aplicatii si serviciile de continut si o poti personaliza pentru a afisa asa cum vrei continutul preferat.


Colectia ta de filme sau concerte stocata pe discuri Blu-ray este afisata fara cusur, cu o multime de detalii si culori vibrante. Datorita extinderii suportului pentru o paleta variata de codecuri audio si video, te poti bucura acum de si mai mult continut la o calitate excelenta. Totodata, dispozitivele pot simula imagini 3D convertite din orice tip de continut 2D: tot ce trebuie sa faci este sa folosesti ochelarii 3D din pachetul televizorului pentru a te bucura o experienta imersiva.

Vrei sa vezi pe ecranul generos al televizorului continutul pe care il ai pe smartphone sau pe tableta? Functia Screen Mirroring disponibila pe toate playerele te ajuta sa transmiti instantaneu fotografiile preferate sau filmele inregistrate cu camera dispozitivului mobil direct pe orice televizor.

Descarca aplicatia Sony TV SideView (disponibila pentru Android sau iOS) pentru a te bucura si mai mult de noul Blu-ray Disc™ Player pe care il poti controla direct din smartphone.

Noile Blu-ray Disc™ Playere Sony vor fi disponibile in magazinele din Europa incepand cu luna februarie a acestui an.