Serioux Symbiosis X4 si Whisper X2 sunt primele smartphone-uri lansate de romanii de la Network One Distribution, care mai au de gand sa scoata pe piata pana la sfarsitul lunii iunie inca 8 modele de smartphone-uri la pret accesibil. Ambele sunt dual SIM.

Pentru produsele sub brandurile Serioux, Heinner si Horizon, compania are serviciul Pickup & Return si a extins garantia la 3 ani.

Serioux Symbiosis X4

Este un gadget de granita intre telefon mobil si tableta, avand un ecran IPS cu diagonala de 6 inch si rezolutia 1280x720p. Dispozitivul este dual SIM, insa acest lucru nu va ingreuna utilizarea, pentru ca poti sa personalizezi ce numere de telefon sa suni de pe o cartela anume.

Specificatii lui Symbiosis X4 includ un procesor quad-core la 1,2GHz, 1 GB de RAM DDR3 si Android 4.2. Smartphone-ul vine cu o camera principala de 8MP si cu o alta de 2MP pentru videoconferinte.

La acestea se adauga GPS, Wi-Fi si Bluetooth. Smartphone-ul are slot pentru card microSD, iesire micro USB, dar si iesire audio stereo de 3,5 mm.

Smartphone-ul va avea pretul de 999 RON.

Serioux Whisper X2

Este un telefon nu cu mult mai mic, avand o diagonala a ecranului TFT de 5,8 inch. Smartphone-ul este de asemenea dual SIM si are optiunea de a forma anumite numere de telefon de pe o anumita cartela, fapt care il face usor de folosit chiar si cu doua cartele.

Whisper X2 vine cu un procesor dual-core la 1,2 GHz, 512 GB de RAM DDR3, spatiu de stocare de 4 GB si slot microSD. Specificatiile continua cu Wi-Fi, Bluetooth si GPS. 

Acest smartphone va fi in magazine la pretul de 699 RON.

Romanii isi propun sa ajunga numarul 1 in tara pe piata tabletelor

Network One Distribution, cel mai mare distribuitor din zona electro-IT din Romania, a vandut anul trecut 110.000 de tablete sub brandul Serious. Pentru 2014, compania isi propune sa repete figura in cazul smartphone-urilor, unde estimarea  in privinta vanzarilor este de 100.000 de bucati. Tot in acest an, compania isi propune sa ajunga numarul 1 pe piata de tablete din tara noastra.

Brandul Serioux exista din 2006

NOD estimeaza ca la finalul anului 2014, 1 din 10 romani va detine o tableta, iar 3 din 10 romani vor avea telefon inteligent.

Compania este numarul 1 in romania pe piata de accesorii si periferice IT, dar si in zona de GPS. 

Network One Distribution este o companie detinuta integral de Iulian Stanciu. NOD este liderul pietei de distributie electro-IT din Romania. In prezent, compania desfasoara operatiuni pe pietele din Romania si Republica Moldova, are o baza de clienti formata din peste 3000 de parteneri activi si este furnizor important al retelelor de retail locale.