News Flash:

Samsung neaga orice zvon cum ca ar cumpara RIM

19 Ianuarie 2012
837 Vizualizari | 1 Comentarii
Ultimele luni nu au fost deloc bune pentru Research în Motion, compania canadiană care a creat telefoanele BlackBerry. De la incidente cu angajaţi beţi, până la oameni care se calcă în picioare în Asia pentru a cumpăra un BlackBerry sau probleme cu veniturile şi vânzările companiei, RIM a trecut prin toate, inclusiv speculaţii de vânzare. S-a vorbit despre o preluare de către Microsoft şi chiar de către Samsung recent. Problema e că Samsung a aflat de zvonuri şi a afirmat tare şi răspicat că nu are nici o intenţie să cumpere RIM.

În prealabil acţiunile Research în Motion crescuseră cu peste 10% atunci când marile site-uri tech au publicat speculaţii cu privire la vânzarea companiei către sud-coreeni. Şi nu numai că Samsung nu vrea să cumpere producătorul tabletei PlayBook, ba chiar purtătorul de cuvânt al asiaticilor a declarat că Samsung nici nu a avut vreodată intenţii de acest gen, deci totul a fost doar o speculaţie. Rămâne acum varianta celor de la Microsoft , care recent au apărut în ecuaţie, dar nu singuri, ci printr-un parteneriat cu Nokia, care va contribui la achiziţia RIM.

Şi Amazon ar putea avea o miză aici, deşi ei sunt văzuţi mai degrabă drept favoriţi să preia platforma webOS de la HP, care nu i-a găsit o utilizare eficientă. Sunt sigur că până la Nokia Connection 2012, în vară, atunci când vom vedea prima tabletă Nokia cu Windows 8 se vor descurca toate iţele şi vom afla care va fi viitorul BlackBerry-urilor şi al producătorului lor.

blackberry playbook webos windows 8
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018265 (s)