Galaxy Tab3 Lite (7”) a ajuns acum in Romania si poate fi cumparata din magazinele de la noi. Tableta este subtire si usor de manevrat cu o singura mana.

Gadgetul are o baterie de 3600mAh, care permite pana la 8 ore de redare video. In plus, bara de meniu este situata pe marginea dispozitivului si nu pe ecran, un avantaj pe care utilizatorii il au la indemana pentru a profita din plin de experienta vizuala completa oferita de ecranul lat al noii tablete Samsung din seria Galaxy Tab 3.

Tableta are un procesor Dual Core la frecventa de 1,2 GHz. Noua Tab3 Lite de la Samsung are o camera de 2 megapixeli cu functii multiple, printre care Smile Shot (aparatul se activeaza automat atunci cand este detectat un zambet), Shoot & Share (utilizatorii pot distribui fotografiile imediat dupa efectuarea lor) si Panorama Shot. 

De asemenea, Galaxy Tab 3 Lite le ofera utilizatorilor servicii populare si partajabile concepute special pentru a-i ajuta sa se conecteze cu alti utilizatori si sa gaseasca noi modalitati de amuzament si de petrecere a timpului liber, printre care urmatoarele:

  • Aplicatiile Samsung: acces la peste 30.000 de aplicatii, multe dintre acestea fiind special concepute pentru Galaxy Tab 3 Lite (7”)
  • Samsung Link: utilizatorii pot crea si distribui continut de pe smartphone-uri oriunde, oricand.

Noul Galaxy Tab 3 Lite (7”) este disponibil in doua culori: alb si negru.