MMD, partener licentiat al Philips pentru productia de monitoare anunta aparitia unui nou membru in familia monitoarelor Philips 4K UHD. Cu o dimensiune de 43 de inch, cel mai nou model de monitor este si cel mai mare din portofoliul Philips, reusind sa ofere aceeasi imagine si experienta incredibila de vizionare ca si celelalte modele „infratite“. Acest monitor ofera profesionistilor un spatiu mai mare decat au avut vreodata pe un singur ecran. Prin intermediul MultiView 4K monitorul poate primi imagini de la patru surse video diferite, simultan fara a compromite in vreun fel spatiul pe care il ofera ecranul sau.

De patru ori mai multa claritate si productivitate

Noul monitor Philips BDM4350UC utilizeaza panouri ultra performante pentru a putea oferi imagini la rezolutie UltraClear 4K UHD (3840 x 2160), acestea afisand de patru ori rezolutia Full HD cat si de patru ori claritatea acestei rezolutii. Monitorul reuseste sa aduca la viata culorile indiferent de aplicatia folosita. Inginerii care utilizeaza programul de proiectare CAD pot mari imaginile si analiza in cele mai mici detalii designul conceput. Imaginile geografice destinate studiului stiintific sunt afisate de noul monitor cu o claritate mult mai mare fata de predecesorii sai. Expertii financiari care prelucreaza date pe foi de calcul vaste si complexe pot pastra toate informatiile in fata lor fara a fi nevoie sa mai descifreze casete miniaturale cu date. Profesionistii creativi vor putea si ei aprecia detaliile ultra fine si spatiul generos oferit de ecranul acestui monitor.

Suprafata de lucru de 43 inch

“Cea mai recenta aparitie din categoria 4K dovedeste inca odata angajamentul continuu dintre Philips si MMD pentru a crea o experienta de vizionare mai productiva si mai stralucitoare ca oricand. Cu acest ecran de 43 de inch pe biroul lor, utilizatorii au mai mult spatiu pentru a se bucura de claritatea si stralucirea experientei de vizionare oferita de rezolutia 4K UHD” a declarat Albert Ulfman, product manager Philips Europa (monitoare) al MMD.

Indiferent daca utilizatorii doresc sa lucreze singuri sau sa colaboreze cu inca sase persoane la o masa in fata monitorului, pentru a rezolva diverse sarcini, toata lumea are o vedere mare asupra ecranului. Tehnologia avansata a panourilor asigura detalii si culori reale din orice unghi de vizionare, pana si aproape de laterale. Pentru o perspectiva mai larga, designul cu margini ultra inguste face posibila alipirea unui al doilea monitor de 43 de inch pentru a crea o panorama foarte larga, fara a fi distras de rama ecranului.

Tehnologie MultiView pentru un ecran 4K

Cu un spatiu disponibil pe ecran de 43 de inch cu rezolutie 4K UHD exista o zona foarte mare de lucru pe mai multe ferestre si aplicatii in paralel. Ideal pentru situatiile cand informatiile trebuie sa fie prelucrate din mai multe surse, caracteristica MultiView permite utilizatorilor sa conecteze pana la patru sisteme diferite, monitorul reusind sa afiseze patru ferestre Full HD pe ecran, in acelasi timp. Caracteristica Picture-by-Picture ofera o privire de ansamblu vitala asupra datelor din centrele de control cum ar fi cele meteorologice, trafic rutier, trafic aerian, cat si securitate. Semnalul video de la patru camere video de supraveghere pot fi monitorizate in acelasi timp pe unul si acelasi ecran. intr-un birou, un grup de angajati poate vizualiza continutul de la patru notebook-uri, acest fapt oferind o mai mare usurinta si productivitate sedintelor de lucru in echipa ale caror membri sunt conectati la mai multe dispozitive. Prin intermediul modului Picture-in-Picture (PiP) care suporta doua dispozitive, utilizatorii ar putea imbina munca cu placerea cum ar fi de exemplu urmarirea unui meci de fotbal live de pe un set-top box in timp ce lucreaza pe PC.

Conectivitate supradimensionata

Cu o gama larga de optiuni pentru conectivitate, inclusiv HDMI, DisplayPort, si MHL pentru streaming de pe dispozitive mobile (timp in care dispozitivul se si incarca), noul monitor de 43-inch 4K Ultra HD este proiectat pentru a oferi libertatea de alegere pentru ambele situatii de utilizare fie ca este vorba de uz profesional sau petrecere a timpului liber. Conexiunea USB 3.0 (cu o viteza de 5.0 Gbit/secunda – cu o rata de transfer cu aproximativ de zece ori mai rapida decat USB 2.0) permite utilizatorilor sa experimenteze continutul lor la o rezolutie stralucitoare 4K Ultra HD la 60HZ pe un ecran generos de 43 inch.

Monitorul Philips BDM4350UC va putea fi disponibil in magazinele de specialitate incepand cu luna mai. Pretul este de 3.199 de lei.