A trecut ceva timp de cand Alcatel nu a mai reusit sa distraga atentia de la companii precum Apple, Samsung, LG sau Sony, insa acestia vor sa o faca odata cu prezentarea noului OneTOuch Idol 4s.

Noul telefon Alcatel urmeaza sa fie prezentat la Mobile World Congress, insa specificatiile au fost listate deja, dintr-o eroare, chiar pe site-ul companiei. Un lucru care nu fusese dezvaluit este ca telefonul va veni intr-o casca de realitate virtuala!

Idol 4s va veni impachetat intr-o cutie similara cu Google Cardboard, numai ca din plastic. Avand in vedere ca cei de la Samsung au Gear VR pe care il vand cu 99 de dolari sau 199 de dolari, includerea unei casti de VR cu un smartphone reprezinta un bonus important pentru OneTouch Idol 4s, avand in vedere ca telefonul va avea oricum un pret sub 400 de dolari.

Idol 4s va avea si hardware capabil sa faciliteze folosirea realitatii virtuale - ecran de 5.5 inch QHD AMOLED, procesor Snapdragon 652 si 3GB de RAM. Camerele vor fi de 16MP si 8MP, fiecare cu flash.