News Flash:

Orange Romania operatorul de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii la ANPC

1 Aprilie 2013
1995 Vizualizari | 0 Comentarii
Anul trecut Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a inregistrat 2.580 de reclamatii de la clientii operatorilor de telefonie mobila.

Principalele deficiente semnalate de consumatorii romani au fost, nefunctionarea corespunzatoare a telefoanelor, nerespectarea garantiei, facturarea incorecta, refuzarea rezilierii contractului, lipsa semnal sau semnal slab, netrimiterea facturii la domiciliu si nefunctionarea carteleor SIM, au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentantii ANPC.

Avand in vedere numarul de cartele SIM active la finalul anului trecut se ridica la 24.7 milioane (excluzand Digi Mobil si Romtelecom Mobil pentru care ANPC nu ne-a oferit informatii), numarul reclamatiilor se ridica la doar 0,001% din total.

Operatoul cu cele mai multe reclamatii inregistrate la ANPC este Orange Romania cu 1.250, urmat de Vodafone Romania cu 794 de reclamatii si Cosmote Romania cu 536 de reclamatii inregistrate in 2012.

Potrivit celor de la ANPC, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2012, in anul 2013 nu s-au remarcat cresteri ale numarului de reclamatii.

Ierarhia pe piata comunicatilor mobile in functie de numarul de cartele SIM active era urmatoarea la finalul anului trecut: Orange cu 10,3 milioane, Vodafone Romania cu 8,1 milioane de SIM-uri si Cosmote cu 6,3 milioane de cartele active.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reclamatii telefonie mobila sim digi mobil romtelecom mobil anpc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 35 queries | Mysql time :0.025488 (s)