News Flash:

Optimizare OS X-ul cu 10 programe (download)

16 Mai 2012
2487 Vizualizari | 0 Comentarii

1) Perian (free)

Limitarile QuickTime legate de formatele video sunt eliminate aproape complet de Perian, care este compatibil si cu toate celelalte aplicatii care se folosesc de QuickTime.

Descarca Perian

2) unDock (free)

Utilizatorii aplicatiei unDock nu mai pierd timpul pentru a deconecta individual fiecare drive atasat unui Mac, fie ca este vorba de drive-uri in retea sau cele atasate fizic.

Cu o singura comanda eject, toate sunt deconectate simultan.

Descarca unDock

3) TotalTerminal (free)

Dupa ce a renuntat la numele Visor pentru TotalTerminal, aplicatia pentru command line si-a imbunatatit si functionalitatea.

Este disponibila pentru acces direct cu un hotkey si suporta tab-uri multiple.

Descarca TotalTerminal

4) Cobook (free)

Cu functionalitate proprie, dar si ca imbunatatire majora pentru Address Book OS X, Cobook poate sincroniza in timp real pagini de Facebook si LinkedIn si "ghiceste" cu succes ce date introduce utilizatorul (termen de cautare, numar de telefon pentru contact etc).

Descarca aplicatia Cobook

5) RestoreMeNot (free)

Noua optiune Restore, introdusa de OS X Lion, poate fi utila dar si neplacuta, atunci cand utilizatorul nu-si doreste deschiderea fiecarei aplicatii la start-up.

Cu RestoreMeNot, pot fi setate usor aplicatiile dorite la fiecare start-up si cele nedorite.

Descarca RestoreMeNot

6) ScreenSharingMenulet (free)

Este o aplicatie utila pentru utilizatorii ce folosesc screen sharing in mod curent.

ScreenSharingMenulet permite listarea computerelor din retea care pot fi accesate si permite adaugarea manuala de computere, astfel incat conectarea este usoara si cand utilizatorul foloseste o alta retea.

Descarca ScreenSharingMenulet

7) Palua (1 dolar)

Cand comenzile preconfigurate de sistem pentru function keys se incurca cu cele folosite de aplicatii, Palua este solutie.

Aplicatia se prezinta ca un comutator ce permite trecerea usoara de la o functionalitate la alta, fara folosirea repetata a tastei FN.

Descarca Palua

8) HyperDock (lite)

Utilizatorii care vor un dock mai complex decat cel oferit de sistemul de operare Mac OS X au la dispozitie HyperDock, aplicatie care ofera preview-uri la multe aplicatii, ofera scurtaturi utile si usureaza chiar si redimensionarea ferestrelor.

Descarca HyperDock (lite)

9) Hyperspaces (13 dolari)

Customizarea desktop-urilor multiple este simpla si eficienta cu Hyperspaces, care pemite asocierea de scurtaturi speciale pentru fiecare "space", alaturi de wallpaper-uri diferite.

In varianta demo gratuita, pot fi customizate pana la 3 spatii fara restrictii. Aplicatia nu functioneaza insa cu OS X 10.7.

Descarca Hyperspaces DEMO

10) TotalFinder (18 dolari)

Utilizatorii care vor o functionalitate mai mare de la Finder, au la dispozitie aplicatia care le ofera tab-uri multiple, vizualizare dual-window si functii cut si paste mai eficiente.

TotalFinders este disponibil ca free Trial timp de 14 zile, apoi poate fi achizitionat la un pret de 18 dolari.

Descarca TotalFinderDaca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


descarca perian descarca undock descarca totalterminal cobook
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013230 (s)