News Flash:

Opera primeste client VPN, promitand utilizatorilor mai multa intimitate in sesiunile de navigare web

22 Aprilie 2016
527 Vizualizari | 0 Comentarii
Opera
Folosite pentru a ascunde locatia reala a utilizatorului si facilita accesarea a diverse servicii online restrictionate in functie de regiune, retelele VPN sunt pe cale sa primeasca suport nativ in web browserul Opera.

Daca pana acum cei care doreau sa foloseasca retele VPN erau nevoiti sa apeleze la o aplicatie separata, sau un web browser de nisa diferit de cel folosit in mod curent, de acum vor putea seta conexiuni VPN si din browserul Opera.

Testata deocamdata cu o versiune Opera adresata dezvoltatorilor, functionalitatea VPN permite ascunderea site-urilor vizitate si fisierele descarcate trecand traficul de date print-un server aflat la distanta, folosind conexiune criptata (AES-256). Spre deosebire de alte produse similare, comutarea in modul VPN se face prin simpla bifare a unui buton prezent in interfata aplicatiei.

In forma actuala, suportul VPN oferit de Opera se limiteaza doar la simularea catorva locatii predefinite din Canada, Germania si Statele Unite, insa versiunea finalizata ce va fi inclusa cu editia oficiala a browserului Opera va permite setarea adresei pentru orice server VPN dorim.

retelele vpn opera conexiune criptata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015075 (s)