News Flash:

O noua "Securitate" cauta TURNATORI printre romani

10 Octombrie 2012
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
securitate
Lumea a intrat într-o perioadă neagră: criza economică, conflictele militare deja existente şi posibilele războaie care ar putea izbucni în orice moment, iar mai nou nici internetul nu este un camp prea liniştit.

Autorităţile au declarat război deschis site-urilor de torrente, dar şi utilizatorilor care descarcă sau încarcă astfel de fişiere. Astfel s-a pornit un fel de "vanătoare", iar "cainii de pradă" vor fi recompensaţi cu ajutoare fiscale sau financiare.

"Sunteţi preocupat de utilizarea software-ului ilegal? Dacă suspectaţi un colaborator, prieten sau chiar un fost şef că foloseşte software nelicenţiat - folosiţi numărul hotline.... Raportarea vă ia doar un minut, iar informarea primită de la tine va fi strict confidenţială - puteţi completa chiar un raport anonim". Aşa sună un anunţ postat de o organizaţie, reprezentată şi la noi în ţară, şi care se ocupă de protejarea drepturilor de autor.

Un prim pas pe care trebuie să îl faceţi atunci cand vă decideţi să completaţi acest anunţ este să "suspectaţi un colaborator, prieten, cunoştinţă sau chiar şef" - un anunţ care are conotaţii aparte pentru fiecare roman.

"Business Software Alliance încurajează nu doar în Romania, ci şi în general, ca pirateria software (în sensul de încălcare a legislaţiei naţionale şi internaţionale privind drepturile de autor asupra programelor pentru calculator) să fie raportată, astfel încat să poată fi combătută atat activitatea infractională, cat şi multiplele consecinţe negative. In mod evident, toate informatiile primite sunt analizate cu mare atenţie şi cat mai complet posibil, inclusiv din punct de vedere legal, înainte de a se decide cu privire la dacă este cazul sau nu sa urmeze o actiune", au declarat reprezentanţii BSA pentru jurnaliştii Capital.

internetul torrente
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 24 queries | Mysql time :0.024751 (s)