News Flash:

Might & Magic Heroes VII primeste DLC gratuit

23 Februarie 2016
381 Vizualizari | 0 Comentarii
Ubisoft a anuntat lansarea DLC-ului Unity, primul din The Lost Tales of Axeoth, o serie de doua pachete de continut suplimentar oferite gratuit detinatorilor jocului Might & Magic Heroes VII. The Lost Tales of Axeoth aduce la viata scenarii scrise initial pentru Heroes of Might & Magic IV, ultimul titlu al seriei produs de studioul original - New World Computing.

In Unity, jucatorii vor avea ocazia de a controla tabara Academy si de a afla soarta lui Genevieve Seymour, eroina a carei poveste se desfasoara dupa nefericitul Reckoning, eveniment in urma caruia lumea din Enroth si cunostintele despre magie au fost distruse. Obiectivul lui Genevieve este recuperarea vrajilor pierdute si crearea unei noi filosofii despre magie: Theory of Unity.

Unity ofera 10 ore de gameplay suplimentar ce se desfasoara pe cinci harti noi, incluzand peste 80 de personaje si creaturi din mai vechiul Heroes of Might & Magic IV. Intreaga campanie The Lost Tales of Axeoth a fost gandita sub forma unui mod pentru Might & Magic Heroes VII, toate elementele noi (creaturi, personaje etc.) putand fi folosite de fani in propriile harti si mod-uri.

The Lost Tales of Axeoth este dezvoltat de Limbic Entertainment, un studio format din pasionati ai universului Might & Magic care, in dorinta de a sarbatori cea de-a 20-a aniversare a seriei, au decis sa recreeze si sa adapteze elemente din Heroes of Might & Magic IV, folosind platforma moderna oferita de Might & Magic Heroes VII.

The Lost Tales of Axeoth: Unity este disponibil acum in mod gratuit ca parte a update-ului 1.7 pentru Might & Magic Heroes VII.


ubisoft gratuit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 35 queries | Mysql time :0.016706 (s)