News Flash:

Microsoft a cumparat producatorul SwiftKey pentru 250 milioane dolari

4 Februarie 2016
377 Vizualizari | 0 Comentarii
Prezenta deja pe mai mult de 300 milioane telefoane cu Android si iOS, tastatura SwiftKey tocmai a trecut in portofoliul Microsoft, tehnologiile sale urmand sa ajute la imbunatatirea si altor produse Microsoft.

Cert este ca Microsoft detine deja o tastatura virtuala avansata, care poate fi folosita cu dispozitive smartphone si tablete. Astfel, nu tastatura  SwiftKey ar fi trofeul vanat de companie, ci tehnologiile pentru inteligenta artificiala pe care producatorul SwiftKey le testeaza cu rezultate incurajatoare pe versiunea SwiftKey Neural Alpha.

Desi exista destule tastaturi virtuale care includ functii avansate pentru predictia textului introdus, SwiftKey este singura care apeleaza la un sistem AI, capabil sa interpreteze nu doar cuvinte individuale, ci sensul intregii propozitii pentru a sugera completari potrivite.

Deja recunoscuta pentru acuratete si capacitatea de invatare, reteaua neurala creata de SwiftKey ar putea fi un atu important pentru Microsoft in fata rivalilor Apple si Google, ambele companii detinand deja tehnologii AI pe care le folosesc la imbunatatirea propriilor produse.

Mult peste scopul initial gandit de producatorul SwiftKey, tehnologiile AI obtinute de Microsoft ar putea inzestra asistentul Cortana cu abilitati pentru interpretarea si purtarea de conversatii in limbaj natural, respectiv invatare si adaptare la particularitatile fiecarui utilizator.

Probabil, in prima faza Microsoft va aduce tastatura SwiftKey si pe dispozitivele cu sistem Windows 10, completand oferta de tastaturi optionale disponibile gratuit. 

android ios swiftkey microsoft tastatura virtuala smartphone tablete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1415 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013541 (s)