News Flash:

Masinile Google Street View pornesc iar la drum prin Romania

19 Iulie 2012
2652 Vizualizari | 0 Comentarii

Google Street View a fost lansat in Romania in decembrie 2010, celebrele masini pentru captura foto panoramica parcurgand pana la acea data 6000 de kilometri de drumuri si acoperind 8 orase importante din Romania, Valea Prahovei si litoralul Marii Negre. Google a anuntat startul celei de-a doua etape de acoperire, efortul companiei urmand sa fie acum mult mai mare.

Google Street View

In urmatoarele luni, masinile Google, vor acoperi 39 de orase cu peste 50.000 de locuitori din Romania si inca 40.000 de kilometri de drum asfaltat.

In cadrul celei de-o doua etape a acoperirii foto pentru Street View, Google va folosi nu doar deja cunoscutele sale masini ci si triciclul Google Trike, care va facilita patrunderea in zonele unde accesul autoturismelor este dificil sau imposibil. Printre obiectivele din Romania care vor fi vizitate de Google Trike se vor numara parcul national Retezat, centrul istoric al Sighisoarei, bisericile de lemn din Maramures, manastirile din Moldova, castelul Peles, cheile Bicazului si alte zone de interes turistic.

Google Street View


romania masini captura foto street view triciclul google trike retezat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 24 queries | Mysql time :0.026066 (s)