Cum ar fi sa trimiti un mesaj la un numar si sa primesti orice iti doresti? Acesta este obiectivul indraznet unui startup numit Magic, un serviciul de mesagerie care poate sa plasezi comenzi si sa programeze livrari astfel incat sa iti usureze treaba.

Magic nu are o aplicatie dedicata - exista ca un numar de telefon, devenind acel 'cineva' care te poate sa te ajute cu cei ai nevoie, scriu cei de la Business Insider.

Din pacate, exista numai in SUA in acest moment si doritorii din aceasta tara se pot inregistra la numarul 408-217-1721.

Odata ce ai trimis un mesaj catre Magic cu ce ai nevoie, unul dintre operatori iti va pune intrebari suplimentari (ex: unde vrei sa fie trimise florile?). Operatorii sunt disponibili 24 pe ore de zi, 7 zile pe saptamana, astfel ca nu trebuie sa iti faci probleme daca trimiti mesaj in mijlocul noptii. Modul in care operatorii Magic reusesc sa finalizeze comenzile ramane secretul lor. Biletele de avion, de exemplu, sunt cumparate online si trimise catre tine insa Magic profita si de avantajele unor servicii de livrare precum Instacart care fac ca alimentele sa-ti fie livrate la usa.

Magic are o taxa suplimentara pe langa pretul produselor sau a serviciilor pe care le ceri, mai ales cand e vorba sa intermedieze in cazul unor servicii ce intermediaza deja. Desigur, poti sa castigi bani daca folosesti direct tu serviciul sau comanzi online, insa Magic te ajuta in cazul in care nu ai timp la dispozitie.

Mesajele catre Magic sunt gratuite iar operatorii iti vor oferi mereu sfaturi despre ce firma sa alegi inainte de a fi facuta comanda. Prima data cand comanzi ceva cu Magic esti trimis catre un link HTTPS criptat pe 128 bit unde completezi un formular online cu datele cardului tau. Plata este procesata de catre Stripe, ceea ce inseamna ca Magic nu inregistreaza informatiile cardului in sistemul lor.