News Flash:

Lista cuvintelor pe care, daca le cauti pe Google, intri in vizorul Departamentului Securitatii Nationale - VEZI LISTA

29 Mai 2012
1691 Vizualizari | 0 Comentarii
facebook terorism
Departamentul Securităţii Naţionale (DHS) din SUA a fost forţat să publice lista cuvintelor cheie şi a frazelor pe care le monitorizează pe siteurile de socializare şi pe media online, în căutarea ameninţărilor teroriste la adresa SUA. Unele sunt cuvinte strict legate de terorism, altele par inocente – porc, nor, echipă sau Mexic, relatează Daily Mail.

Departamentul a fost obligat să facă publică lista în urma unei audieri în Congresul SUA, însă a subliniat că lista nu este folosită pentru a face poliţie pe internet, ci pentru a preveni potenţialele ameninţări.

Lista a fost publicată pe internet de un grup de monitorizare numit Electronic Privacy Information Center, care a şi făcut cererea de publicare, în baza Legii Libertăţii de Informare. Centrul consideră lista drept “vastă, vagă şi ambiguă”. Departamentul Securităţii Naţionale a recunoscut că lista trebuie adusă la zi.

“Pentru a asigura claritatea, DHS va revizui limbajul conţinut în toate materialele, pentru a susţine clar şi meticulos parametrii şi intenţia programului”, a declarat Matthew Chandler, purtător de cuvant la DHS.

Aceasta este lista completă de cuvinte cheie urmărite de DHS:

lista cuvinte urmarite
lista cuvinte urmarite
lista cuvinte urmarite
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

lista-cuvinte-cheie-urmarite-de-securitate-1
dhs frazelor media online
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012936 (s)