News Flash:

Kindle Fire acapareaza piata tabletelor Android

31 Ianuarie 2012
781 Vizualizari | 0 Comentarii

Tableta Amazon Kindle Fire incepe sa domine segmentul tabletelor Android, conform ultimelor statistici referitoare la piata tabletelor si numarul de aplicatii mobile cumparate.

Astfel, producatorii de tablete Android, care in ultimii doi ani au avut iPad-ul ca adversar direct intampina acum o concurenta puternica din partea Kindle Fire.

In luna noiembrie a anului trecut, Samsung domina piata de tablete Android in procent de 63%, in timp ce Acer Iconia Tab, Motorola Xoom si Asus Transformer Prime aveau impreuna un procent de 30% din piata. Nou-lansat la acea data, Kindle Fire detinea un procent de doar 3% din piata.

Intre timp, cota de piata a Kindle Fire a crescut dramatic, ajungand la 36 % din piata tabletelor Android in luna ianuarie a acestui an. La acelasi procent a ajuns si Samsung Galaxy Tab, cota de piata scazand cu aproape jumatate in doar 3 luni, conform statisticilor companiei de analiza Flurry, preluate de ZDNet.

Relevante in analiza cresterii Kindle Fire sunt si veniturile incasate de pe urma aplicatiilor platite. Acestea sunt de 2,5 ori mai mari pentru tableta Amazon in comparatie cu cea a Samsung.

Astfel, Kindle Fire aproape a acaparat segmentul tabletelor Android in doar trei luni de la lansare, in timp ce Apple continua sa domine piata tabletelor cu iPad 2.


android ipad kindle kindle fire
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 24 queries | Mysql time :0.022984 (s)