News Flash:

Instagram primeste suport pentru Profiluri de Business

12 Mai 2016
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
Instagram a confirmat ca dezvolta Profiluri de Business, asemeni Paginilor de Branduri pe Facebook. Recent, au inceput sa apara tot mai multe imagini cu noul aspect al profilurilor de business pe iOS.

Noile profiluri raman in mare aceleasi, cu doar 3 schimbari notabile: un buton pentru contact, tag pentru locatie linkabil si o categorie pentru a clasifica mai bine natura afacerii tale.

Butonul de „Contact” este o lucru destul de dragut adaugat, de vreme ce multe business-uri au fost nevoite sa adauge adresa de e-mail in biografie, o miscare care va pune cu siguranta punct spam-urilor.

Ascunzand adresa de e-mail, dar oferindu-le in continuare utilizatorilor Instagram capacitatea de a te contacta direct (fara sa se te imprietenesti cu ei), Instagram se adreseaza nevoii, in timp ce evita mijloacele ciudate si obositoare folosite pana acum.

Butonul de „Contact” le ofera, de asemenea, utilizatorilor posibilitatea sa urmeze directii spre un birou local, din nou un lucru extrem de util de care era nevoie.

Tag-ul de „Locatie” prezinta o harta prin care orice utilizator Instagram poate afla cam pe unde se afla afacerea contactand un singur cont de Instagram de business.

Daca ne aducem aminte, pana acum, utilizatorii aveau posibilitatea sa scrie locatia in biografie, dar cele 150 de caractere limita impuse de Instagram uneori nu erau suficiente pentru a descrie cine sunt si ce fac.

Faptul ca, Instagram a adaugat posibilitatea de a adauga Tag-uri, iti ofera posibilitatea, ca om de afaceri, sa adaugi o serie de tag-uri prin care sa iti asociezi business-ul cu alte conturi care ofera servicii asemeni celor oferite de tine.

Toate cele 3 functii adaugate de Instagram pentru conturile de business sunt solutii inteligente de care platforma avea nevoie. Poate cel mai important este ca, lucrurile vor fi mult mai ordonate acum, iar informatiile vor putea fi gasite mult mai usor, mai ales pentru ca nu mai exista limita de 150 de caractere pentru biografie si alte detalii.

In prezent, Profilurile de Business Instagram sunt disponibile doar pentru un numar limitat de utilizatori si nu este exclus sa mai avem parte si de alte schimbari in cele din urma. Nu avem inca nicio confirmare oficiala, daca si cand, aceste functii vor fi disponibile publicului larg pe platforma sau nu.

Galerie Foto

insta3.png
instagram business facebook ios contact tag
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013071 (s)