Matt Stopera a devenit celebru fara sa vrea - totul a inceput cand, in luna ianuarie, a descoperit ca telefonul sau era inundat cu poze cu un barbat din China care isi facea poze in fata unui portocal. Nu avea nici cea mai mica idee cine este barbatul si de unde sunt acele poze.

Temandu-se ca telefonul i-a fost atacat, a mers la un Apple Store din apropiere. Acolo a fost intrebat de un angajat daca i-a fost furat telefonul recent si si-a adus aminte de un incident ce avusese loc cu un an inainte cand isi pierduse iPhone-ul.

Angajatul Apple i-a explicat ca majoritatea iPhone-urilor furate ajung in China si motivul pentru care Stopera poate vedea acele poze ce nu ii apartin este pentru ca telefonul furat cu un an inainte are in continuare acelasi cont de iCloud. Cei de la Apple i-au spus ca fostul sau telefon va fi dezactivat si 'prietenul' sau aflat la peste 12.000km distanta nu va mai avea acces la contul de Cloud.

"Sa fiu sincer, m-a suparat toata treaba" scria in urma cu o saptamana pe BuzzFeed. A vrut sa lase tot episodul in urma si sa-si continue viata.