News Flash:

Google: nu renuntam la proiectul Android One

11 Mai 2016
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
Android One
Desi nu a adus avalansa de telefoane ieftine cu Android la care sperau oficialii companiei, Google va continua sa sustina programul Android One demarat in anul 2014.

Potrivit lui Mike Hayes, director al diviziei Business Development si Android & Chrome Partnerships, programul Android One continua sa atraga interesul mai multor producatori OEM, justificand continuarea acestei initiative si in perioada urmatoare. Acesta a mai dezvaluit si ca Google adopta o viziune mai larga referitor la partea de hardware, iar programul Android One este parte din aceasta, acoperind gama de telefoane low-end.

Referitor la partenerii deja asociati prin programul Android One, Hayes a precizat ca desi acestia vor beneficia in continuare de suportul Google, viteza cu care noi modele de telefoane cu Android sunt aduse in piata depinde exclusiv de intentiile producatorilor OEM. Astfel, desi in perioada urmatoare este asteptat debutul mai multor produse in cadrul programului Android One, un calendar de lansari nu este disponibil.

android android one mike hayes hardware
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 35 queries | Mysql time :0.016398 (s)