News Flash:

Galaxy S7 si LG G5 nu ofera suport pentru o caracteristica importanta oferita de Android 6.0

4 Martie 2016
464 Vizualizari | 0 Comentarii
Samsung Galaxy S7 si LG G5, smartphone-urile care au furat show-ul la Mobile World Congress 2016, nu dispun de suport pentru o caracteristica importanta introdusa de Google in Android 6.0 Marshmallow. Adoptable Storage poate uni memoria telefonului si cea disponibila pe cardul microSD intr-o singura partitie. Practic, utilizatorul nu mai este intrebat ce mediu de stocare doreste sa foloseasca atunci cand, de exemplu, descarca fisiere de pe internet, deoarece cele doua functioneaza ca un tot unitar.

Adoptable Storage elimina o problema cu care se confruntau terminalele cu capacitate de stocare interna redusa, de 8-16 GB: lipsa spatiului pentru aplicatii. Desi multe modele de smartphone-uri cu capacitate de stocare interna redusa dispun de slot pentru card microSD, sunt aplicatii de mari dimensiuni care nu pot fi mutate pe memoria externa.  De exemplu, unele aplicatii de streaming de muzica nu pot fi mutate pe card, iar utilizatorul este nevoit sa descarce offline playlisturile in memoria telefonului.

 Samsung a decis sa nu foloseasca Adoptable Storage pe Galaxy S7 deoarece in acest fel cardurile microSD nu mai pot fi mutate dintr-un telefon in altul. Utilizatorii de Android 6.0 trebuie sa aleaga, atunci cand introduc mediul de stocare externa, daca doresc ca acesta sa fie in „portable mode” sau in „internal storage mode”. In primul caz, Adoptable Storage nu functioneaza.

Galerie Foto

format-as-internal

Galerie Video


lg g5 google adoptable storage microsd
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 40 queries | Mysql time :0.021504 (s)