News Flash:

Facebook Messenger va avea conversatii secrete si microtranzactii

31 Martie 2016
653 Vizualizari | 0 Comentarii
Potrivit unor informatii, Facebook se pregateste de lansarea mai multor functionalitati, intre care microtranzactii pentru anumite servicii si o noua optiune de conversatii.

Potrivit unor informatii publicate de „The Information„, anumite linii comentate din codul aplicatiei de Messenger, pentru dispozitivele iPhone, indica o functionalitate a unei aplicatii de vanzari, ceea ce ar fi o miscare normala daca analizam numarul mare de utilizatori, care folosesc deja aplicatia.

Facebook nu a realizat pana acum nicio incursiune in tranzactiile prin intermediul aplicatiei, iar Mark Zuckerberg a declarat ca nu doreste sa devina un procesor de tranzactii.

In luna ianuarie a acestui an, Mark Zuckerberg a spus ca „In ceea ce priveste platile, strategia de baza pe care o avem este sa cream acest sistem de plata, in special pentru produse cum este Messenger, unde interactiunea cu afacerile merg mai mult in acea directie, dar si pentru a elimina orice fel de tensiuni care pot interveni pe parcursul unor asemenea tranzactii„.

Nu este prima experienta pe care Facebook o are pe acest segment, dispunand de butoane de „cumparare”, desi nu se stie exact cum va functiona acest proces. Cu toate acestea, Facebook pare a fi deschis la parteneriate.

Alte linii de cod indica o optiune care s-ar putea numi „conversatii secrete„. Nu stim cu siguranta daca este vorba despre conversatii criptate sau pur si simplu un mod de a ascunde conversatia in interiorul aplicatiei Messenger.

Facebook nu a comentat in niciun fel ceea ce au descoperit cei de la „The Information„.

facebook microtranzactii messenger iphone mark zuckerberg
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013677 (s)