Scott Lundy, un baiat de doar 9 ani din Boston, Massachusetts a avut parte de un Craciun teribil. S-a trezit dimineata entuziasmat sa vada ce este sub brad iar acolo a descoperit cutia cu PlayStation 4 si jocul Uncharted.

"Este cel mai tare cadou, cel mai frumos Craciun din istorie, multumesc Mos Craciun" a exclamat baiatul cand a vazut cutia. Din pacate insa, fericirea i-a fost spulberata rapid.

In cutie a descoperit o bucata de lemn! Si de parca nu era de ajuns, escrocul misterios a desenat semne obscene pe lemn si un mesaj jignitor.

"Este in camera singur si vrea sa fie lasat in pace. Am fost daramata cand am vazut. Niciun copil nu ar trebui sa fie atat de suparat, mai ales in dimineata de Craciun" le-a spus mama vitrega a lui Scott celor de la Fox News. Parintii au incercat sa-l convinga pe Scott ca a fost doar o gluma facuta de elfii Mosului.

Magazinul de unde a fost cumparata consola a rectificat rapid situatia oferindu-i familiei un PS4, un voucher de 100 de dolari si un joc la alegere. Un posibil scenariu pentru ce s-a intamplat este ca un client a cumparat un PS4 si a returnat cutia cu lemnul inauntru, ramanand si cu banii si cu consola.