News Flash:

Crezi ca si altcineva iti utilizeza calculator? Afla aici cum sa iti dai seama

9 Ianuarie 2012
908 Vizualizari | 0 Comentarii
computer33 58425600
Dacă locuiţi împreună cu un amic/ă/, iubit/ă, părinţi sau alte rude şi doriţi să ştiţi când şi dacă vă accesează computerul personal, iată în rândurile de mai jos ce trebuie să faceţi.
Utilizatorii de Windows trebuie să deschidă un program numit Event Viewer, acesta putând înregistra aproape toate acţiunile recent întreprinse pe acel calculator, scrie Lifehacker.

1. Dacă folosiţi cel mai recent sistem de operare al Microsoft, adică Windows 7 trebuie să daţi click pe bara de Start, iar apoi să tastaţi în bara căutare – “Event Viewer”.  Daţi Enter
2. Dublu Click pe Windows Logs în bara din stânga, iar apoi încă un click pe System.
3. Click dreapta pe System şi alege Filter Current Log.
4. În fereastra ce tocmai s-a deschis, căutaţi Event Sources drop down, după care alegeţi Power-Troubleshooter din lista afişată şi apoi apăsaţi OK
5. Uita-te la panoul de mijloc al ferestrei Event Viewer. În partea de sus ar trebui să vedeţi toate evenimentele recente, în ordinea descrescătoare a timpului. Găseşte perioada care te interesează şi apasă click pe unul din evenimente. Pentru mai multe detalii apasă din nou click pe ele.
Pentru a evita totuşi astfel de situaţii, cel mai recomandat ar fi să îţi faci un cont separat,  protejat de o parolă pe care să o ştii doar tu.

windows tutoriale tutorial event viewr deschidere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019495 (s)