News Flash:

Ce se intampla pe internet intr-un minut?

14 August 2012
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
In prezent, intr-un minut pe internet sunt vizualizate peste 20.000 de fotografii pe Flickr, 6 milioane de pagini sunt vizitate pe Facebook.

Totodata, timp de 60 de secunde, sunt postate 100.000 de tweet-uri, 30 de ore de continut video este incarcat pe YouTube si 47.000 de aplicatii sunt descarcate, arata datele existente prelucrate de Intel. Inainte de 2004, nimic dintre toate acestea nu exista.

Potrivit unui comunicat al Intel, traficul de date de pe internet a crescut semnificativ in ultimii ani, un factor important fiind dezvoltarea si popularitatea retelelor de socializare. In prezent, utilizatorii se pot conecta la internet de pe o multitudine de device-uri. De la smartphone-uri la tablet PC-uri, de la netbook-uri la notebook-uri si Ultrabook-uri, pana la automobile.

Dispozitive conectate la net, cat populatia lumii

Aproape 640.000 GB din datele IP globale sunt transferati pe internet in doar un minut. Iar acesta este de-abia inceputul. In prezent, numarul dispozitivelor conectate este egal cu cel al populatiei lumii. Pana in 2015, numarul lor este asteptat sa se dubleze. De asemenea, tot pana atunci va fi nevoie de cinci ani ca sa fie vizionat tot continutul video care trece prin retelele IP la fiecare secunda. Mai mult, la fiecare minut, 45 de site-uri destinate infectarii computerelor utilizatorilor vor fi create, 15 miliarde de device-uri vor fi conectate si traficul de pe internet ar putea fi stocat pe 230.000 de DVD-uri. In plus, traficul de pe dispozitivele mobile va creste de 11 ori, iar cel de pe internet in general de trei ori.

Pentru a face fata tuturor acestora, liderii din industrie lucreaza continuu pentru a asigura fara intreruperi accesul la informatii si divertisment.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

un minut internet fotografii flickr facebook tweet continut video intel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 29 queries | Mysql time :0.015634 (s)