BenQ, lider global in furnizarea de solutii de imagine si producatorul numarul 1 pe piata locala de videoproiectoare lanseaza monitorul cu rama ultra-subtire EW2750ZL, de tip VA LED. Cu ajutorul monitorului, utilizatorii se vor bucura de un continut media de cea mai buna calitate.

EW2750ZL are o dimensiune de 27” si o rezolutie nativa FULL HD 1920x1080 pixeli. Monitoarele din seria EW50 au un contrast nativ foarte inalt, de 3000:1 pentru imagini in culori profunde si clare, contractul dinamic fiind de 20Mil:

De asemenea, folosirea tehnologiilor LED si panelul cu AMVA+(E2E) ofera utilizatorilor o experienta vizuala deosebita prin culorile vii, negrul profund, contrastul mai mare si detaliile fine, dar si un timp de raspuns foarte bun de doar 4ms GtG. in acelasi timp, imaginile clare, pot fi vizualizate din orice unghi, avand in vedere deschiderea de pana la 178°/178°.

Designul sau elegant ultra-subtire, cu rama tip „slim bezel”, se potriveste in orice spatiu modern, fiind totodata un monitor cu o greutate de aproape sase kilograme.

Conexiune MHL pentru dispozitivele mobile

Modelul ofera conexiune MHL ce permite conectarea directa a dispozitivelor mobile prin MHL pentru a usura navigarea pe internet, vizionarea filmelor si experienta de gaming, fara necesitatea de a mai porni un PC.

Experienta de cinema, in propria casa

EW2750ZL dispune si de modul Cinema, care se bazeaza pe o tehnologie exclusiva de procesare a culorilor de la BenQ. Cu acest mod, monitorul reda perfect continutul video pentru ca cinefilii sa aiba parte de o experienta cinematografica desavarsita in propria casa. Modelul ofera si o serie de functii pentru imbunatatirea calitatii imaginii. De exemplu, functia Super Resolution permite cresterea rezolutiei native pentru sursa video, iar functia Smart Focus ajuta la incadrarea unei zone de pe ecran asupra careia utilizatorii vor sa-si concentreze atentia.

Tehnologia Fliker-Free

Mai mult, BenQ si-a creat deja un renume in ceea ce priveste implementarea tehnologiei Flicker-free pe monitoarele sale. Astfel, modelul EW2750ZL este conceput pentru a elimina tulburarile de imagine indiferent de nivelul de luminozitate, cu scopul de a reduce oboseala ochilor.

Urmand acelasi principiu a fost creat si modul Low Blue Light, o tehnologie proprietara BenQ, implementata cu scopul de a proteja ochii de expunerea la lumina albastra. Pe monitorul EW2750ZL se pot alege din cele patru moduri Low Blue Light presetate folosind tasta OSD: Multimedia – reducere de 30%, Web-surfing – reducere de 50%, Office – reducere de 60%, Reading – reducere de 70%.

Pe langa conectica D-Sub, HDMI1.4 si cele MHL, monitorul BenQ integreaza doua difuzoare cu o putere totala de 4 W pentru a oferi utilizatorilor o calitate buna a sunetului fara necesitatea conectarii neaparate a unui sistem audio dedicat.

Monitotul EW2750ZL este disponibil prin distribuitorii autorizati pentru Romania (Darer, ITDirect, MGT, Network One Distribution) la un pret de 1109lei.