Smartphone-urile au devenit in ultimii ani o necesitate, nu un lux, astfel ca este normala aparitia unor telefoane la pret mic. Cu atat mai mult cu cand companiile din China imping la limita preturile in jos.

Nu este nicio indoiala ca in acest moment poti cumpara un telefon mid-range decent de la brandurile majore cu aproximativ 200 de dolari.

Ei bine, exista si variante mai ieftine! Cei de la GSM Arena au descoperit ultimul model al celor de la Blueboo, Xfire 2. Costa doar 59.99 dolari si ofera un design unibody de metal si chiar si un ecran cu sticla 2.5D si un scaner pentru amprenta!

Si restul specificatiilor sunt decente - display de 5 inch HD si proceso MTK6580 quad-core si Mali 400 GPU. Are 1GB de RAM si 8GB spatiu de stocare, insa ofera posibilitatea folosirii unui card microSD. Camera principala este de 5MP cu AF si single LED flash si cea frontala este de 2MP, avand la randul ei LED Flash. Bateria este de 2.150 mAh iar Xfire 2 vine cu Android 5.1 Lollipop.

Telefonul este disponibil pe GearBest si Geekbuying in versiunea dual-SIM, livrarile urmand sa inceapa in luna februarie.