News Flash:

Apple, acuzat de informarea incorecta a clientilor europeni

20 Iulie 2012
1525 Vizualizari | 0 Comentarii

Plangerea venita din partea asociatiei pentru protectia consumatorilor din Portugalia acuza Apple de informarea incorecta a clientilor in legatura cu regulile Uniunii Europene de acordare a garantiei, totul cu scopul de a impulsiona achizitionarea separata a pachetului Apple Care Protection Plan.

Potrivit informatiilor prezentate pe website-ul Apple, legea protectiei consumatorilor din Uniunea Europeana acopera numai produsele cu defecte prezente la momentul livrarii, pe o perioada de doi ani. In realitate, clientii Apple din Portugalia beneficiaza de garantie pentru orice defect care poate survenii pe perioada de valabilitate a garantiei.

In procesul deschis impotriva Apple, compania este acuzata ca si-a dezinformat in mod voit clientii, dandu-le impresia ca achizitia pachetului optional de garantie, cu valabilitate de 3 ani, este singura cale de a proteja corespunzator produsul proaspat achizitionat.

Apple se afla deja intr-o situatie similara in Italia, unde compania a fost amendata cu 900.000 euro si risca suspendarea activitatilor pe intreg teritoriul tarii.


apple informarea incorecta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - IT.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 24 queries | Mysql time :0.027242 (s)