Microsoft Office ajunge usor, usor si pe tablete. Compania a lansat suita de programe office mai intai pe iPad, iar in urma cu doua luni a venit si prima versiune a Office Preview pentru Android. Acum insa, compania din Redmond ofera acces liber pentru toti utilizatorii de tablete Android. Singurul sistem de operare care lipseste, este culmea, chiar Windows 8.1.

 

Acestia pot testa cele 3 aplicatii (Word, Excel si Powerpoint) pe tablete care ruleaza Android KitKat sau Lollipop. Initial, suita putea fi testata doar de posesorii de tablete cu KitKat. Microsoft Office Preview nu e deocamdata disponibila pentru smartphone-uri, ci doar pentru tablete. Aplicatiile sunt gratuite si nu trebuie sa ai un abonament Office 365 pentru a le activa. Poti descarca cele trei aplicatii de aici:

Word Preview

Excel Preview

PowerPoint Preview

Aplicatiile sunt inca in faza te testare, deci, daca vei vedea un mesaj de avertizare, apasa linisttit butonul “Continuare”. Nu e insa exclus ca cele trei aplicatii sa mai aiba bug-uri sau sa fie instabile, de accea, Microsoft cere ajutorul utilizatorilor si ii roaga sa ofere feedback in cazul in care intampina probleme.