FIFA 16 este o referinta in materie de jocuri de fotbal, iar cei pentru care acest titlu a devenit o pasiune stiu foarte bine despre ce vorbim.

Daca esti fan al sportului cu balonul (digital) rontund, atunci merita sa incerci si urmatoarele titluri, macar pentru palmares. Recomandarile vin de la phonearena.

1. Score Hero

Disponibil atat pentru Android, cat si pentru iOS, acesta este un joc gratuit, cu cumparaturi in interiorul aplicatiei. Nu ti se cere sa joci un meci complet, ci ti se ofera doar oportunitati de a da gol, ca de exemplu atacuri sau lovituri libere. Asta-l face un pic mai usor in comparatie cu celelalte jocuri de fotbal.

2. Tiki Taka Soccer

Un titlu pentru Android si iOS, Tiki Taka Soccer este de asemenea usor de folosit. Iti va placea din prima clipa, si te va face sa petreci momente placute atunci cand astepti autobuzul sau cand stai la coada. Nu e doar despre jucat fotbal, trebuie sa si manageriezi echipa si sa angajezi jucatorii cei mai buni.

3. Flick Kick Football Legends

Poate fi descarcat pe telefoane cu Android si cu iOS si promite sa te puna in pielea unui jucator profesionist. Trebuie sa dai pase si sa interceptezi balonul cu precizie. Grafica este placuta si va fi simplu sa inveti cum sa controlezi aplicatia.

4. Portable Soccer DX

Deocamdata exista doar versiune pentru Android. Acest joc 2D are o mecanica simpla. Daca te intereseaza simplitatea, atunci e aplicatia potrivita pentru tine. Exista o varianta gratuita, si una pe bani.

5. Pocket League Story 2

Un joc gratuit pentru Android. Sarcina ta este sa angajezi cei mai buni jucatori si cei mai buni oameni in staff-ul tehnic, sa-i antrenezi si sa le duci abilitatile la cel mai inalt nivel!

6. Soccer Physics

Merge doar pe iOS si costa 1,99 dolari. Parerile sunt impartite aici: unii il considera bun, in timp ce altii spun ca este slab. Controlezi totul cu ajutorul unui singur buton. Jucatorii vor face scheme acrobatice... dubioase. Doi jucatori pot juca folosind acelasi dispozitiv.